Liberalii au donat sânge

de | 19/08/2016 | Local

Primarul, viceprimarul și consilierii locali ai PNL au donat sânge vineri, 19 august. Astfel, reprezentanții PNL în administrația locală s-au implicat activ în campania inițiată de Primăria Roman pentru încurajarea donării de sânge, o campanie ce a venit ca un răspuns la semnalul de alarmă tras de medici referitor la lipsa de sânge și produse de sânge.

Am donat sânge atât eu, cât și o parte a colegilor mei. Alți colegi vor merge săptămâna viitoare și vor dona sânge. Tichetele de masă și biletul de intrare în ștrand i le-am dat consilierului  Dana Păiuș. Ea strânge toate aceste tichete și le va da unor copii cu posibilități materiale reduse”, a precizat primarul Laurențiu Leoreanu.

Campania de donare de sânge – ”Romașcanii salvează vieți” – a fost inițiată la data de 1 august și se va termina în ultima zi a acestei luni. Fiecare romașcan care donează sânge luna aceasta primește un bilet de intrare în ștrand.

Donarea de sânge se face la sediul Punctului fix de recoltare din Ambulatorul de Specialitate al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, str. Tineretului nr. 28, etaj 2. Programul pentru donare este zilnic, între orele 7,00-11,00, aproximativ zece donatori pe zi, conform programării la sediu sau telefonic, tel 0333.401.152 .

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.