Vezi un film și faci o faptă bună cu doar trei lei

de | 22/08/2016 | Local, Mișcare Civică

UN Youth Association of Romania – Roman Club pregăteşte o nouă surpriză tinerilor romașcani de toate vârstele. Vineri, 26 august, va avea loc cea de-a treia seară de film organizată de această asociație. Coform unui anunța făcut de UN Youth Association of Romania – Roman Club, filmul se numeşte „Number 23” şi este un thriller psihologic care a câştigat de-a lungul timpului numeroase premii.

Seara de film va începe la ora 19:30 si va avea loc la Parc Multiplex. Intrarea va fi trei lei, iar banii strânși din vânzarea biletelor  vor fi donaţi pentru cauza unui proiect foarte cunoscut marca UN, şi anume Youthfest.

UN Youth Association of Romania – Roman Club este o organizație de tineret înființată cu scopul desemnat al promovării valorilor Cartei Națiunilor Unite în societatea românească.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.