Câine polițist timid, caut stăpân

de | 23/08/2016 | Județean, Util

Poliția Neamț vrea să dea un câine de patrulare/intervenție, pe motiv că este… prea fricos. Tey este un malinois belgian în vârstă de un an și două luni. Acesta are nevoie să fie luat de un stăpân cu drag de patrupede deoarece ”cu ocazia evaluării aptitudinilor pentru dresaj, Comisia de specialitate a Centrului Chinologic Sibiu a constatat la acest exemplar manifestari de frică accentuată a câinelui față de stimuli externi. În ceea ce privește reacția față de persoane ce se manifestă agresiv, câinele prezintă reacții evidente de retragere”, se precizează în anunțul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În același anunț se precizează că solicitanții vor trebui să facă dovada că au afinități pentru creșterea animalelor și că dețin condiții de adăpostire, creștere și îngrijire a câinelui.

Eventualele solicitări se vor adresa Inspectoratului de Poliție Județean Neamț până în data de 26 august, ora 13.00,  după vizionarea prealabilă a cățelului la sediul Poliției municipiului Roman din strada Bogdan Dragoș, nr. 16.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.