Generalul Stan vrea alți bani pentru Clubul Copiilor

de | 01/09/2016 | Local

Inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Neamț, Viorel Stan, a făcut noi demersuri către Ministerul Educației, pentru a primi o sumă în completarea celor deja alocate pentru construirea noului sediu al Clubului Copiilor Roman. Lucrările la sediul de pe strada Sucedava sunt realizate în proporție de 85%, dar șeful Inspectoratului Școlar nemțean speră să mai primească și alți bani pentru ca atât lucrîrile, cât și problema dotării materiale să fie rezolvate.

Chiar marți am cerut încă 450.000 de lei și așteptăm aprobarea într-un timp foarte scurt. Vreau să finalizăm noul sediu al Clubului Copiilor și va fi un sediu foarte frumos. Demersul meu este o completare a muncii care se realizează acum la Clubul Copiilor, firma mai are bani pentru lucrări, dar vreau ca acest obiectiv să se finalizeze cât mai repede. Eu sper ca suma să îmi fie aprobată săptămâna viitoare”, a afirmat Viorel Stan, inspectorul general al IȘJ Neamț.

Dacă nu vor exista întreruperi ale lucrărilor, Clubul copiilor se va muta în casă nouă în aproximativ două luni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.