Bustul lui Eminescu, la intrarea în școala care-i poartă numele

de | 12/09/2016 | Cultură, Local

Bustul poetului Mihai Eminescu a fost dezvelit, în prima zi de școală, chiar în curtea școlii care-i poartă numele. Bustul poetului Mihai Eminescu a fost realizat la inițiativa societății culturale Clepsydra, cu sprijinul unui om de afaceri.

Voi dezveli bustul lui Mihai Eminescu, la inițiativa celor de la Clepsydra, împreună cu care am reușit să marcăm, la nivel de simbol, portretul, chipul marelui poet, aducându-vă încă o dată provocarea că ”la trecutu-i mare, mare viitor” vă doresc și eu dumneavoastră. Așadar, declar deschis anul școlar 2016 – 2017, tuturor sănătate, mult succes și Doamne-ajută”, a transmis primarul Laurențiu Leoreanu celor prezenți, înainte de a dezveli bustul. Tot înainte de acest moment, protopopul Dragoș Munteanu a citit o rugăciune adecvată momentului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.