Fost prefect, administratorul județului

de | 14/09/2016 | Județean

Un fost prefect al județului Neamț este cel care va fi, în perioada următoare, administratorul public al județului în perioada care urmează. Este vorba despre Vlad Angheluță, cel care a condus Prefectura Neamț în  perioada martie 2014 –martie 2016.

Vlad Angheluță a concurat singur pentru acest post scos la concurs în luna august. El a obținut peste 85 de puncte atât la proba scrisă, cât și la interviu și a  fost declarat ”admis” cu punctajul final 85,84. Rezultatul final al acestui concurs au fost publicate pe pagina Consiliului Județean Neamț la sfârșitul săptămânii trecute.

Înainte de a fi prefect, Vlad Angheluță a fost o perioadă de nouă luni subprefect al județului. El a intrat în administrația publică la Primăria Roman, un post de inspector la Direcția de Asistență Socială a instituției publice romașcane fiind ocupat de Angheluță pentru trei săptămâni, înainte de a fi numit subprefect.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.