Consiliu consultativ cultural la nivelul județului

de | 20/09/2016 | Județean

În perioada urmatoare, la nivelul Consiliului Județean Neamț vor fi constituite o serie de consilii cu rol consultativ, cu diferite specializări. Primul consiliu ce urmează a fi înființat este cel în domeniul cultural. Prin acest demers, Consiliul Județean Neamț dorește să implice în proiect pe toți acei nemțeni care își desfășoară activitatea in domeniul cultural și care doresc să-și aducă contribuția la această initiativă.

„Sunt determinat să arătăm tuturor ce are Neamțul de oferit și de ce casa noastră este un loc atât de special și de frumos. Vă rog sa-mi fiți alături în ceea ce-mi doresc să realizăm pentru nemțenii de pretutindeni. Inițiativa organizării unui Consiliu Consultativ al oamenilor de cultură, reprezintă o oportunitate pe care nici un nemțean care activează în acest domeniu, nu ar trebui să o rateze. Expertiza, experiența, alături de loialitatea și dedicarea fată de cultura și istoria județului Neamț, sunt necesare pentru a putea oferi comunitații nemțene o strategie clară asupra modului în care putem reuși să transformam Neamțul într-un brand de țară. Îmi doresc ca oamenii de cultură, istoricii, arheologii, reprezentanți ai bisericii și agențiilor de turism, meșterii cuvintelor și ai vibrațiilor sufletești, să răspundă în număr cât mai mare acestei provocări”, a afirmat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Începând de marți, 20 septembrie, până la data de 1 octombrie, cei interesați a face parte din acest consiliu pot depune la registratura instituției sau pot trimite la adresa de e-mail comunicare@cjneamt.ro scrisorile de intenție, însoțite de curriculum vitae.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.