Depistați și trimiși la închisoare

de | 25/09/2016 | Județean, Justiție

Polițiștii nemțeni au depistat mai multe persoane condamnate în cadrul unor acțiuni ce s-au desfășurat vineri, 23 septembrie. Lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Ion Creangă au depistat pe raza comunei Bozieni un bărbat de 38 ani, din comuna Bozieni, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la 606 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

Lucrătorii Postului de Poliție Horia au depistat pe raza comunei un bărbat de 25 ani, din comuna Horia, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Lucrătorii Secției de Poliție Rurale nr. 7 Sagna au depistat pe raza comunei Gâdinți, un bărbat de 27 ani, din comuna Gâdinți, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la un an și nouă luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire.

În ziua de 23 septembrie, lucrătorii Postului de Poliție Ion Creangă au depistat pe raza comunei, un bărbat de 28 ani care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria
Roman la doi ani și opt luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Sâmbătă, 24 septembrie, la sediul Poliției municipiului Roman s-a prezentat un bărbat de 29 ani din Gâdinți, iar în urma verificărilor s-a stabilit că poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat de Judecătoria Roman la un an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Toate persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Bacău.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.