Proiect greșit în Consiliul Local

de | 29/09/2016 | Local

Ședința de Consiliu Local care s-a desfășurat joi, la prânz, la Primăria Roman,  s-a remarcat doar prin faptul că primul proiect de hotărâre a fost retras de inițiator, din cauza mai multor erori. Consilierul local Constantin Holban a fost cel care a sesizat neconformitățile din cadrul proiectului între articole și expunerea de motive și acerut mai multe explicații referitoare la concesionarea unor terenuri. După mai multe minute de discuții primarul a fost nevoit să retragă proiectul de pe ordinea de zi ”pentru ca Direcția de Urbanism să-l facă ca oamenii”. Au fost votate fără probleme celelalte proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi, dar persoanei responsabile de greșelile de redactare i s-a cerut că, dacă nu-i convine, să-și dea demisia și să plece.

În urma ședinței adoptate joi, 29 septembrie, s-a aprobat desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local în comisiile de concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct ale unităţilor de învăţământ din Roman, rectificarea bugetului local consolidat și a listei de investiții finanțată din bugetul de dezvoltare, asigurarea de transport gratuit pentru elevii din strada Fabricii și cheltuirea unor sume din Consiliul Local – respectiv 12.000 de lei pentru Ziua Vârstnicilor și 1.000 de lei pentru trupa de teatru Dan Alecsandrescu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.