Se fac angajări în Armată, inclusiv în Neamț

de | 04/10/2016 | Județean, Util

Doriți să vă angajați în armată? Atenție, vi se pregătește ceva! Armata recrutează candidați pentru ocuparea a 2.020 de posturi de soldat/gradat profesionist – seria de instruire 2017. Perioada de înscriere este 3 octombrie – 25 noiembrie”, este un anunț postat pe Facebook de Ministerul Apărării Naționale.

Cei interesați trebuie să se adreseze pentru detalii și întocmirea dosarului de candidat la Biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul. În cazul candidaților din Neamț, Biroul de informare-recrutare se află în municipiul Piatra-Neamț, pe strada Durăului, nr. 9. Dacă nu sunteți din municipiul reședință de județ puteți obține informații și la numărul de telefon 0233.213.886.

Este bine de știut faptul că aceste posturi sunt destinate și femeilor, nu numai bărbaților, doar că femeile trebuie să treacă de același baraj ca și bărbații, inclusiv la proba sportivă. Candidații trebuie să aibă cel puțin studii medii și diplomă de bacalaureat, să aibă o stare de sănătate bună și o condiție fizică foarte bună, un psihic puternic și vârsta de cel mult 50 de ani. La nivelul județului Neamț sunt peste 30 de posturi disponibile, unele la Roman, unele la Piatra-Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Enea Dan Vasile

    Buna ziua, dar daca eu nu am bacalaureat si doar zece clase m-a pot înrola in armata?
    Doar ca toată problema este ca momentan sunt in Italia si vreau sa vin la anu in țara sa m-a înscriu in armata pentru ca am aflat recent ca se face iar armata si m-ar interesa. Vârsta mea este de 18 ani, cu fizicul stau bine si un psihic destul de bun. Daca var interesa lăsați-mă un mesaj. Mulțumesc pentru înțelegere.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.