USR strânge semnături pentru parlamentare

de | 04/10/2016 | Local, Politică

Reprezentanții din județul Neamț ai Uniunii Salvați România (USR) au început strângerea de semnături, condiție esențială și obligatorie pentru a intra în competiția electorală de la sfârșitul acestui an. La Roman, USR a obținut autorizație pentru a instala un cort pe bulevardul Roman Mușat, peste drum de magazinul Central.

Suntem o mână de oameni care vrem să ne implicăm pentru a schimba România. Ne dorim din inimă să participăm la alegerile parlamentare. Pentru a putea participa la alegerile parlamentare din decembrie 2016 trebuie să adunăm 200.000 de semnături în toată țara, printre care aproximativ 5.000 în județul Neamț. De asta suntem prezenți în mijlocul Romanului, pentru a întâmpina cât mai multă lume care vrea să semneze pentru a susține partidul Uniunea Salvați România”, a afirmat Iulian Bulai, reprezentant USR în Neamț.

Conform legislației în vigoare, un cetățean cu drept de vot poate semna pe listele de susținere ale mai multor partide sau candidați independenți. Aceste liste de susținere trebuie depuse la biroul electoral de circumscripție, odată cu depunerea candidaturilor, cel mai târziu pe data de 27 octombrie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.