Cadouri pentru profesorii consilieri locali

de | 05/10/2016 | Local

Miercuri, 5 octombrie, Consiliul Local Roman s-a reunit într-o ședință de îndată. Ședința legislativului local a avut un singur proiect pe ordinea de zi: un proiect referitor la o rectificare de buget de local, prin care s-au alocat aproape 6.000.000 de lei pentru cheltuieli de personal din învățământ.

După ședința care a durat exact cât s-a citit proiectul și cât a spus consilierul local Ilie Boloca că se abține de la vot, viceprimarul municipiului Roman, Lucian Micu, a dăruit, de ziua educației, câte un cadou fiecărui profesor care este membru al Consiliului Local. Au primit, așadar, cadouri, consilierii Dana Păiuș, Roxana Iorga, Daniela Suman, Ilie Boloca și Radu Curpăn. Fiecărui ales local i s-a dăruit o agendă, un cub cu imagini din oraș, o hartă a Romanului și un set de instrumente de scris. În plus, doamnele au primit și o oglindă pentru poșetă și o floare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.