Sute de nemțeni speră ”să facă legea” în județ

de | 09/10/2016 | Județean

Vineri, 7 octombrie, a fost ultima zi de înscriere pentru concursul organizat în vederea încadrării de personal din sursă externă pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)  Neamț.

IPJ Neamț a scos la concurs, prin încadrare directă, în vederea reducerii deficitului de personal, 58 posturi vacante de agenti, în structurile de ordine publică și poliție canină, unul pentru poliție rutieră, iar alte două posturi prin reîncadrare ca politist.

În urma finalizării etapei de înscriere, la nivelul IPJ Neamț au fost depuse 477 de cereri pentru ocuparea posturilor vacante, dintre care 474 pentru locurile scoase la concurs prin încadrare din sursă externă și trei pentru reîncadrare ca politist. Din totalul cererilor de înscriere pentru încadrare din sursă externă, 183 au fost depuse pentru structurile de siguranță publică și patrulare din cadrul polițiilor municipale și orășenești, 240 pentru structura de ordine publică din mediul rural, 44 pentru posturile de conductori câini și șapte pentru poliție rutieră.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

2 Comentarii

  1. ion

    sa o aplice poate.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.