Primăria vinde lemn sub prețul pieții

de | 25/10/2016 | Administrație, Local

Lemnul provenit din toaletările arborilor va fi dat romașcanilor care au venituri mici sau va fi vândut, tot unor familii fără posibilități materiale, la un preț sub cel al pieței. La nivelul Municipiului Roman se desfășoară activități de toaletare și doborâre a arborilor din domeniul public al unității administrativ-teritoriale, iar printr-o hotărâre de Consiliu Local se va reglementa modalitatea de valorificare a masei lemnoase rezultate în urma acestor operațiuni.

Conform proiectului, 60 de metri cubi se vor folosi pentru centrala termică, în vederea încălzirii, pe timp de iarnă, a serelor aflate în proprietatea Municipiului Roman, 110 metri cubi vor fi dați cazurilor sociale (destinate persoanelor aflate în zona majoră de risc social), iar alți 40 de metri cubi vor fi vânduți familiiler aflate în situații sociale deosebite, la prețul de 50 lei/ metru cub.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.