Tâlhar prins de polițiști locali

de | 10/11/2016 | Actualitate, Local

Dispeceratul Poliţiei Roman a fost sesizat miercuri seară, în jurul orei 18.50, despre faptul că o persoană a fost prinsă în flagrant, după ce a smuls telefonul din mâna unei femei. Echipa de cercetare care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că persoana vătămată, o femeie de 39 de ani, din Roman, a fost deposedată de telefonul mobil în timp ce aceasta se deplasa către domiciliu, pe strada Smirodava.

Persoana necunoscută, care a smuls telefonul din mâna femeii, a fost prinsă de o patrulă de Poliție Locală. Suspectul a fost identificat de echipa de cercetare, în persoana unui tânăr de 16 ani, din Sagna, asupra acestuia fiind găsit telefonul sustras. Bunul a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Suspectul urmează a fi prezentat magistraților romașcani cu propunere de arestare preventivă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.