Transport gratuit pentru vot

de | 10/11/2016 | Local, Util

Romașcanii care sunt și cetățeni ai Republicii Moldova și au dreptul să voteze la alegerile prezidențiale din data de 13 noiembrie, pot merge la secția de votare de la Bacău, special deschisă în acest sens. Primăria Roman și Asociația Culturală ”Pro Basarabia și Pro Bucovina” oferă transport gratuit celor care vor să voteze, dar nu au cu ce ajunge la secția de votare.

Filiala ”Ion Vatamanu” Roman a Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina, sprijinită de Primăria municipiului Roman, duminică, 13 noiembrie, ora 10.00, pune la dispoziție mijloace de transport pentru deplasarea românilor basarabeni la Bacău spre a-și exprima votul pentru alegerile prezidențiale din Republica Moldova. Anunță-ți prezența la adresa de e-mail acpbb_ionvatamanu@yahoo.com sau la numarul de telefon 0741.537.517. Vino si tu langa noi, să le arătăm celor care au ramas acasă, dincolo de Prut, că și nouă ne pasă”, a afirmat Nadia Anghel, președintele filialei ”Ion Vatamanu”.

În turul al doilea al alegerilor prezideniale din Republica Moldova, cetățenii vor avea de ales între proeuropeana Maia Sandu și prorusul Igor Dodon.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.