Se caută cupluri de aur

de | 11/11/2016 | Administrație, Local

Administrația locală vrea să premieze, ca în fiecare an, romașcanii care au trecut proba iubirii în ultima jumătate de secol. Cei care au împlinit sau împlinesc 50 de ani de căsătorie sunt așteptați să se înscrie la evenimentul care care va avea loc luna viitoare.

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Roman va organiza, în luna decembrie, nunta de aur. De aceea, prin intermediul dumneavoastră, adresăm rugămintea familiilor cu domiciliul în Roman, care au împlinit 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2016, să prezinte la sediul Primăriei – Biroul Unic, până la data de 5 decembrie 2016, cu următoarele documente: copie după certificatul de căsătorie și copie după cărțile de identitate (buletine) ale ambilor soți. Relații suplimentare pot fi obținute apelând numărul de telefon 0727.227.145”, a afirmat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.