De ce Laurenţiu Dan Leoreanu – candidat PNL pentru Camera Deputaţilor?

de | 18/11/2016 | Local, Politică

Romașcanii sunt în fața unei alegeri esențiale pentru dezvoltarea ulterioară a comunității lor – Alegerile Parlamentare 2016. Pentru ei și pentru întreaga zonă limitrofă, subiectul zilei este candidatura actualului primar al municipiului Roman – Laurențiu Dan Leoreanu – pentru un mandat de parlamentar în Camera Deputaților.

Deși a stârnit discuții aprinse, această candidatură este, fără doar și poate, cea mai mare șansă pe care o au cei din zonă în a trimite în Parlamentul României un reprezentant care a arătat, prin activitatea și succesul său la nivel local, faptul că înțelege perfect nevoile comunității pe care o reprezintă și că are dorința, capacitatea și pregătirea necesare pentru a aduce plusul de care era nevoie în continuarea proiectelor viabile pentru comunitate. Despre cine este Laurenţiu Leoreanu, ce a făcut şi cum a reușit să transforme Romanul nu vom vorbi aici, pentru că faptele sale vorbesc de la sine despre asta.

De ce este nevoie de acest pas şi prezenta lui Laurențiu Leoreanu, candidatul PNL, în Camera Deputaților? Răspunsul este simplu şi se separă pe două axe.

În primul rând, aşa cum aminteam şi mai devreme, atât municipiul Roman, cât şi zona metropolitană care include comunele din zonă, au nevoie de un reprezentant în legislativul României care să înțeleagă nevoile profunde ale comunităților locale, nu doar superficial, privite dintr-un birou de partid, rupt de realitate. Apare nevoia de un om care a muncit în acest sistem, care este ancorat direct în problemele cetățenilor şi care este capabil să reprezinte corect aceste necesități. Este nevoie de un om care să înțeleagă primarii, problemele lor şi felul în care activitatea lor se desfășoară, pentru că ei sunt motorul României administrative profunde! La o analiză a listelor propuse de toate partidele, SINGURUL partid care are un astfel de nume pe liste – este PNL – Partidul Național Liberal, iar acel nume este: Laurenţiu Dan Leoreanu.

În al doilea rând, cel puțin la fel de important – Laurenţiu Dan Leoreanu, candidatul PNL, reprezintă șansa unei bune construcții a proiectului Roman 2020, cu efecte pe zona metropolitană în integritatea ei, în fața decidenților guvernamentali şi din legislativul României. Leoreanu devine astfel creator şi girant al acestui proiect, împreună cu echipa PNL – pentru municipiul Roman şi pentru zonă. Este esențial – aproape vital – ca oamenii care ne reprezintă la acel nivel să simtă şi să fie fervenți susținători ai acestui proiect, iar cine poate oferi acest interes mai mult decât inițiatorul proiectului Roman 2020?

Cu o echipă stabilă la nivel de municipiu, cu un proiect inițiat şi structurat – Roman 2020, cu un bagaj de experiență administrativă de necontestat, opțiunea Laurenţiu Dan Leoreanu şi PNL pentru Camera Deputaților apare ca una firească. Votăm astfel pentru comunitate, pentru construcție, pentru continuitate şi eficientă – PNL şi Laurenţiu Dan Leoreanu!

 * acest articol este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.