Moș Crăciun a vizitat Clubul Atletic Roman

de | 21/12/2016 | Local, Sport

Sportivii din cadrul Clubului Atletic Roman au fost premiați, miercuri, 21 decembrie, de conducerea Clubului. Sportivii au avut parte, totodată, și de o vizită neașteptată, cea a lui Moș Crăciun. Iar tinerii au meritat din plin fiecare surpriză, fiindcă, pe parcursul anului 2016 au adus la Roman 81 de medalii, față de cele 56 de medalii care au fost câștigate de sportivi în anul 2015.

Având în vedere că sfârșitul de an se apropie, Moș Crăciun își va face datoria în această săptămână, ținând cont că și copiii vor intra în vacanță am făcut un pic mai din timp această manifestare pentru ei, pentru că o parte vor pleca cu părinții. A fost un an bun, bogat, un pic cam peste puterile noastre dar, una peste alta, am reușit. Și-am reușit cu brio, ne declarăm mulțumiți. Numărul de rezultate, de medalii și numărul de puncte ne oferă și garanția și perspectiva că, în continuare, noi suntem pe drumul bun”, a declarat Traian Macovei, directorul Clubului Atletic Roman.

Clubul Atletic copii

Sportivii care s-au evidențiat în 2016, prin rezultatele obținute la competițiile naționle, sunt: Roxana Perie, Gabriela Gogoroș, Matei Severin, Mihaela Obreja, Gabriela Nistor, Silvia Cimpoieșu, Luiza Andrieș, Giorgiana Sescu, Roxana Dumea, Beatrice Păun, Ana Timofte, Ilinca Amariei, Daniela Hociung, Paul Oprea, Diana Filip, Otilia Calfa, Giorgia Giurgică, Ana-Maria Enea, Andrei Marieș, Vanda Farcaș.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.