(Foto): Elevii au participat la Carnavalul de Crăciun

de | 22/12/2016 | Actualitate, Local

Carnavalul de Crăciun a avut loc joi, 22 decembrie, în centrul orașului. Sute de elevi de la școli gimnaziale și licee au participat la o manifestare de tradiție, care are în centru obiceiurile strămoșești.

La Carnavalul de Crăciun din acest an au participat 19 trupe ce aparțin școlilor și liceelor din Roman și din zona arondată. Elevii au urcat pe scenă și au interpretat colinde, urători, cântece de stea și au prezentat tradiții precum ursul, capra și altele asemenea. Tinerii au fost răsplătiți cu dulciuri și cu vin fiert sau ceai cald.

După evoluția tinerilor, pe scenă au urcat Narcotic Sound & Cristian D. Aceștia au încântat publicul până aproape de ora 20.00. După ce toate momentele artistice s-au încheiat, circulația rutieră în centrul orașului a fost redeschisă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.