Joi, festival de datini și obiceiuri în centru

de | 28/12/2016 | Local

Joi, centrul Romanului va răsuna de urători și alte tradiții specifice anului nou. Pe 29 decembrie, începând cu ora 10.00, se va desfășura în Piața Roman-Vodă Festivalul de Datini și Obiceiuri „Roman Metropolitan”, ediția a VII-a, festival ce va reuni ansambluri artistice din municipiul Roman și din comunele învecinate, membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Roman Metropolitan.

Între orele 10.00 și 15.30, cu prilejul festivalului de datini și obiceiuri de iarnă, circulația rutieră va fi oprită pe bulevardul ROman-Mușat, de la intersecția cu strada Veronica Micle până la intersecția cu strada Dobrogeanu Gherea. Programul cuprinde participarea a 14 ansambluri de datini și obiceiuri, 13 din comune și unul din municipiul Roman. Finalul acestui festival va fi animat de către cântărețul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian”, a afirmat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman.

program festivaluri datini si obiceiuri

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.