Artera Roman Est rămâne închisă

de | 09/01/2017 | Administrație, Local, Util

Artera Roman Est rămâne, deocamdată, închisă circulației. Motivul pentru care a fost închisă parțial artera ocolitoare Roman Est ține de vântul foarte puternic, care a creat suluri de zăpadă înalte de un metru și jumătate și o vizibilitate aproape spre zero. La acest moment, artera este, în continuare, închisă, dar se acționează cu două utilaje pentru deszăpezire.

Ne aflăm sub avertizare cod galben, viscol și ninsoare, într-o primă etapă, ceea ce ne-a pus foarte mari dificultăți, special pe parcursul zilei de ieri, atunci când am avut foarte multe probleme generate de vânt, dar și, ulterior, înghețul și celelalte activități. Așa cum o parte dintre dumneavoastră știți, vineri după-amiază am fost nevoiți să convocăm o ședință a CLSU. Pe de o parte, așa cum vă spuneam, datorată condițiilor mete nefavorabile și, în speță, gerul care se anunța, iar pe de altă parte, necesitatea de a închide artera ocolitoare Est, tronsonul din drumul județean care duce spre Luțca până la Cersanit. Până în drumuk eruopean, dar am creat tot timpul un spațiu de acces pentru cei care lucrau la Cersanit”, a precizat primarul Lucian Micu.

În cursul zilei de azi, 9 ianuarie, se va lua o decizie referitoare la deschiderea circulației rutiere pe artera Est.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.