Bani pentru ONG, doar pe bază de proiect

de | 16/01/2017 | Administrație, Local

Administrația locală va sprijini organizații non guvernamentale doar dacă acestea vor solicita bani pentru derularea unui proiect. Nu vor fi acceptate solicitări de fonduri fără o justificare concretă și fără întocmirea unei documentații adecvate.

Doresc implementarea unui sistem de finanțare a acestor activități non-profit pe Legea 350, legea finanțărilor nerambursabile, astfel încât fiecare biserică, fiecare cult, fiecare ONG să poată să aibă un acces liber la o finanțare de la banii bugetului local, dar acest lucru trebuie să se facă într-un mod transparent, în baza unui proiect și a unui punctaj de evaluare a acestor dosare”, a afirmat Lucian Micu luni, 16 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.