Foto: Accident cu patru autoturisme pe bulevardul Roman-Mușat

de | 17/01/2017 | Actualitate, Local

O femeie a fost rănită și patru autoturisme au fost avariate într-un accident rutier care a avut loc pe bulevardul Roman-Mușat marți, 17 ianuarie, în jurul orei 18.15. Conform martorilor, un autoturism Volskwagen Passat, care avea direcția de mers hotel – sens giratoriu sud, după ce a trecut de trecerea pentru pietoni din zona Spitalului Vechi a intrat în coliziune cu un autoturism negru marca Opel, condus de o femeie pe direcția sens giratoriu – hotel. Nu se știe exact motivul impactului, unii martori susțin că șoferul Volskwagenului ar fi derapat, dar cert este că în urma coliziunii Passatul a ricoșat într-un alt Opel verde, în timp ce Opelul de culoare neagră a fost împins într-o Skoda parcată regulamentar. În urma impactului, autoturismul Passat a rămas fără partea din față iar motorul s-a deplasat de la locul lui.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Detașamentul de pompieri Roman, de la Poliție, dar și de la Ambulanță. Șoferița care conducea Opelul nengru s-a rănit și după ce cadrele medicale i-au acordat primul ajutor la fața locului, au transportat-o la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Între timp, pompierii și polițiștii au izolat perimetrul și au deconectat bornele de la bateriile autoturismelor grav avariate.

Cel mai „ieftin” a scăpat mașina Skoda, avariată ușor pe partea stângă. Proprietarul mașinii nu era în zonă și nu a putut vedea ce s-a întâmplat cu mașina lui, parcată regulamentar.

Un alt accident auto care s-a produs din cauza condițiilor meteo a avut loc luni, 16 ianuarie, în afara localității Bahna. Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Doljești conducea un autoturism pe DN 15D, având direcția de deplasare Piatra-Neamț – Roman, nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed, fapt pentru care a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.