Autoutilitară confiscată pentru doi metri cubi de lemn

de | 26/01/2017 | Actualitate, Rural

În noaptea de joi spre vineri, în intervalul orar 02.00 – 05.30 polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna, au organizat o acțiune pe raza localității Gâdinți, iar pe DN 15D au depistat o autoutilitară care transporta material lemnos, circulând dinspre Poienari către Roman.

În urma controlului efectuat, a fost identificată cantitatea de doi metri cubi de lemn de foc din specia stejar si fag, pentru care conducătorul auto, un bărbat de 66 de ani, din Tămășeni nu deținea aviz de însoțire sau alte documente prevăzute de legislația în vigoare.

Polițiștii au sancționat contravențional bărbatul cu amendă, în valoare de 3.000 lei și au dispus măsura confiscării materialului lemnos. Totodată autoutilitara folosită la săvârșirea contravenției a fost confiscată.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.