Un membru al PSD Neamț care cere public revocarea Ordonanței 13/2017

de | 04/02/2017 | Județean, Politică

În timp ce organizația PSD Neamț susține Guvernul Grindeanu, unul dintre membrii acestei organizații cere public revocarea Ordonanței 13/2017.

Este vorba depsre Mihail Florea, membru PSD Roman, șef de cabinet al fostului senator Ioan Chelaru. Este primul social-democrat din județul Neamț care cere acest lucru public, asumându-și, astfel, eventualele consecințe.

„Susțin retragerea OUG nr.13/2017 și discutarea ei în Parlament. M-am hotărât să iau această decizie ca urmare a discuțiilor avute în aceste zile cu o bună parte din cetățenii municipiului Roman cărora, în campania electorală pentru alegeri parlamentare,  le-am prezentat Programul Economic al PSD din calitatea de coordonator al campaniei în municipiul Roman.

Chiar dacă recunosc că părerile lor au fost împărțite, decizia mea consider a fi una în spiritul  democratic, în care am înțeles să mă manifest ca membru al unui partid politic.

Consider că decizia înțeleaptă de a retrage OUG înainte de pronunțarea Curții Constituționale ar dezamorsa criza în care ne aflăm și am putea canalize energiile pozitive în aplicarea Programului Economic al Guvernului pe care și eu  l-am susținut.

Propun ca toate inițiativele de acest fel, care nu au fost prezentate în campania electorală, să fie aduse la cunoștință atât militanților PSD cât și opiniei publice pentru a putea fi dezbătute cu argumente iar în final Parlamentul să fie cel care decide! Acesta trebuie să fie  un semnal important și în democratizarea vieții politice!”, a transmis Mihail Florea, printr-un comunicat de presă.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.