VIDEO: Deputatul Iulian Bulai (USR), agresat de colegi de muncă

de | 07/02/2017 | Național, Politică

Deputatul USR Iulian Bulai a fost implicat marți, 7 februarie, într-un incident pe holurile Parlamentului României. Acesta susține că a filmat parlamentarii PSD și ALDE care au ieșit din sala de plen în momentul în care președintele Klaus Iohannis a început discursul și că aceștia l-au bruscat și l-au agresat. Din filmare reiese că între parlamentarul nemțean și ceilalți parlamentari au fost schimburi de replici au fost mai multe schimburi de replici, apoi filmarea devine neclară, ca și cum cineva îl împinge pe cel care filmează, respectiv pe parlamentarul USR din Neamț.

Pe zi ce trece ramân din ce in ce mai surprins de comportamentul colegilor mei din parlament! Azi mi-am luat-o bine de la unii parlamentari PSD si ALDE. Înjuratura si violenta verbala sunt la ordinea zilei. Nu as fi crezut ca mai e loc de violenta fizica in Parlamentul României”, a scris Iulian Bulai pe Facebook, acolo unde a postat și filmulețul cu pricina.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.