Șoferul care a intrat cu BMW-ul în magazin a fost prins

de | 08/03/2017 | Actualitate, Local

Autorul evenimentului rutier care a avut loc miercuri, 8 martie, la intersecția bulevardului Republicii cu strada Costache Negri a fost găsit de polițiști. Acestuia i s-a întocmit dosar penal.

Bărbatul a intrat cu mașina pe care o conducea într-un chioșc, distrugându-l aproape în totalitate (vezi articolul aici).

Mai mulți martori au declarat pentru inRoman.ro că șoferul ar fi coborât de la volan cu semne vizible de influență a băuturilor alcoolice, s-ar fi urcat într-o altă mașină și a plecat de la locul evenimentului în mare grabă, pentru a nu se întâlni cu polițiștii. Tot ei au spus că evenimentul rutier s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie, dacă magazinul ar fi fost deschis. Cu doar câteva momente înainte, personalul închisese și părăsise chioșcul pentru a vaghea la catafalcul mamei prorietarei afacerii. Agentul șef Claudiu Panaite a declarat că imediat ce a ajuns la locul accidentului a plecat în urmărirea conducătorului auto împreună cu un martor, dar nu au mai reușit să prindă din urmă mașina în care șoferul se urcase.

Șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să sufle în etilotest sau să i se recolteze probe biologice de către cadrele medicale de la spital.

 

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.