Noul sediu al Clubului Copiilor mai are nevoie de bani

de | 09/03/2017 | Administrație, Local

Clubul Copiilor Roman mai are nevoie de încă 150.000 de lei pentru a se muta în casă nouă. Clădirea de pe strada Sucedava este aproape gata, dar constructorul mai are nevoie de această sumă pentru a termina complet lucrările. Fiincă bugetul statului a fost aprobat mai târziu comparativ cu alți ani, reprezentanții Clubului Copiilor nu știu dacă în fișa de investiții pe 2017 a Ministerului Educației este prins și acest rest de plată.

Clădirea care va avea destinaţia de Club al Copiilor, fost corp al Școlii nr. 2, a avut parte de primele lucrări de consolidare în perioada 1996 – 1998. În 2008, Clubul a fost nevoit să­-şi găsească un alt spaţiu în care să­ îşi desfăşoare activitatea, după ce noii proprietari ai clădirii de pe strada Cuza Vodă, Arhiepiscopia Armenilor din Bucureşti, au mărit chiria lunară de câteva zeci de ori. De atunci, gazdă a fost Școala ”Roman Muşat”, din cartierul Favorit. Din 1996 şi până acum, în clădirea de pe strada Sucedava s­-au investit peste trei milioane de lei, inclusiv lucrările de consolidare din anii ’90. La Clubul Copiilor Roman sunt înscriși și urmează cursuri aproximativ 2.000 de copii din Roman şi localităţile arondate.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.