Primarii îi dau idei senatorului Manoliu

de | 15/03/2017 | Administrație, Rural

Reprezentanții administrației publice locale au avut ocazia să se plângă senatorului Dan Manoliu referitor la problemele pe care le întâmpină. Parlamentarul a făcut o tură a comuncelor din jurul Romanului și a stat de vorbă cu cei care conduc comunitățile, dar și cu cetățeni ai respectivelor localități.

Am efectuat această deplasare pentru a purta discuții împreună cu primarii, consilierii locali, viceprimari sau secretari ai primăriilor respective în legătură cu proiectele pe care doresc să le implementeze pentru comunitățile pe care le reprezintă, cât și greutățile pe care le întâmpină din punct de vedere administrativ și legislativ. M-am angajat pe această cale de a le susține eforturile pe care dânșii doresc să le întreprindă pentru bunăstarea persoanelor din comunele lor, și de a îi asigura că îi voi reprezenta activ în continuare, cu seriozitate, din calitatea mea de senator din partea județului Neamț. Din toate discuțiile pe care le-am purtat până acum, dar și din vizitele pe care urmează să le fac în teritoriu, voi contura o serie de activități și voi face demersuri pentru inițiative legislative”, a afirmat Dan Manoliu, senator PSD.

Până acum, parlamentarul s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale din comunele  Horia, Ion Creangă, Icușești, Valea Ursului, Oniceni și Bozieni, Gâdinți, Poienari și Pâncești. Vizitele au avut loc joi, 9 martie, și vineri, 10 martie. Următoarele întâlniri vor avea loc în funcție de programul parlamentarului, dar tot în perioada următoare. Senatorul Manoliu a precizat că vrea să ajungă în cât mai multe comune din județ și în fiecare localite din zona Romanului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.