Ultima probă a simulării: doi elevi, eliminați

de | 17/03/2017 | Educație, Județean

Proba la alegere a profilului și specializării s-a desfășurat astăzi, 17 martie, în cadrul simulării examenului de bacalaureat. Printre disciplinele examinate astăzi se numără geografia, fizica, chimia, biologia, informatica, logica, psihologia, economia, sociologia sau filosofia. Elevii de clasa a XII-a au încheiat, astfel, simularea examenelor nationale. În județul Neamț, la această probă au participat 3.685 de elevi iar 165 au absentat.

Un incident neplăcut s-a înregistrat la Borca. După ce ieri, un elev a fost eliminat din sală pentru că avea asupra lui un telefon mobil, și astăzi, doi elevi de la Liceul ”Mihail Sadoveanu” din Borca au fost eliminați din cauza telefonului și a tentativei de copiere, deși au fost instruiți despre rigorile unui astfel de examen. La sfârșitul lunii, elevii vor afla care este nivelul lor de cunoștințe.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.