Șoferul a dus victima la spital, dar nu a scăpat de dosar penal

de | 21/03/2017 | Actualitate, Local

Dispeceratul Poliției municipiului Roman  a fost sesizat luni după-amiază, în jurul orei 16.00, despre faptul că la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului de Urgență Roman s-a prezentat un bărbat de 76 de ani, care a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie și al cărui conducător auto implicat, după ce a transportat victima la Spitalul Roman, a plecat.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 32 de ani, din București. Acesta ar fi efectuat manevra de mers înapoi pe o aleea de acces, nu s-ar fi asigurat corespunzător şi a acroşat cu partea din spate a maşinii bărbatul de 76 de ani care se deplasa pe partea carosabilă. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.