Suspecți de tâlhărie, identificați

de | 23/03/2017 | Actualitate, Local

Autorii unei tâlhării care a avut loc pe 15 martie au fost identificați de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman. Este vorba despre doi tineri de 27 și 31 de ani, din Roman, aceștia bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Cei doi sunt cercetați pentru faptul că au acostat partea vătămată, un bărbat de 60 de ani, în scara unui bloc de pe bulevardul Roman Muşat și, prin violenţă, i-au sustras telefonul mobil şi cheile de la apartament. În urma unei acţiuni organizate de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale Roman, miercuri, cele două persoane au fost depistate pe raza municipiului Roman, iar prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Suspecții au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă, acesta dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.