Peste 100 de romașcani ajutați de PNL Roman

de | 14/04/2017 | Local, Politică, Social

Peste 100 de familii din Roman au primit un ajutor din partea PNL Roman, în cadrul unei acțiuni de tradiție a liberalilor romașcani. Joi, 13 aprilie, au fost oferite pachete cu alimente acelor familii sau persoane singure identificate de membrii PNL Roman ca având nevoie de ajutor pentru o masă de Paște decentă.

ajutoare PNL Pasti 4598 Laurentiu Leoreanu

Ne aflăm în săptămâna patimilor, în săptămâna încercărilor, a toleranței, a compasiunii, astfel încât să intrăm cu sufletul liniștit în sărbătoarea Paștelui. Și, ca în fiecare zi de joi mare, fie că e vorba de cea dinainte de sărbătoarea Paștelui, fie că e vorba de cea dinaintea Crăciunului, încercăm să aducem un pic de lumină, de pace, de liniște, de bucurie în ochii celor care, așa cum frumos spunea poetul, sunt mai triști ca noi. Sunt oameni care, din cauza situației materiale, nu-și permit să pună pe masă tot ce și-ar dori. Încercăm noi, echipa Partidului Național Liberal Roman să facem acest lucrur, intrat în tradiție deja după nouă ani. Am dat peste 100 de pachete, oamenilor din toate zonele municipiului Roman, oameni cu mulți copii, femei singuri, oameni bolnavi, cu boli cronice, oameni care, dintr-un motiv sau altul, trăiesc în singurătate și tristețe, oameni pe care copiii i-au uitat – și acest lucru este cel mai trist. Și-atunci încercăm noi să venim, deși cea mai mare bătaie pe care o poate lua un părinte este cea de la copilul său. Nu mă refer la bătaia fizică, mă refer la cea care provine din atitudine, din nerecunoștință, cea care provine din uitare, din nepăsare, aceea este durerea cea mai mare. Încercăm câ atenuăm puțin din această durere și vrem să primim Paștele ca și prin această activitate, a PNL Roman, să fim mai împăcați cu noi. Urăm, pe această cale tuturor romașcanilor sănătate, bucurie, un Paște fericit și Hristos a înviat!”, a declarat deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman.

ajutoare PNL Pasti 4615 Lucian Micu

Este o activitate pe care o facem de mulți ani împreună. Ne bucurăm că, împreună cu colegii noștri am reușit să oferim această bucurie și o masă mai îmbelșugată pentru cei aflați în nveoie. Vom fi alături de acești oameni indiferent dacă este sau ne este campanie, așa cum am fost și până acum. Este o activitate socială care ne încarcă și pe noi pozitiv, știind că am contribuit pentru ca unii romașcani să aibă sărbători mai bogate. Vreau să transmit și eu sărbători fericite tuturor romașcanilor, să le petreacă alături de cei dragi. Un Paște fericit și să ne vedem cu bine după aceste sărbători!”, a precizat primarul Lucian Micu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.