Nicușor Dan vine la Roman pentru a lansa candidatul USR la Primărie

de | 26/04/2017 | Local, Politică

Președintele partidului Uniunea Salvați România, deputatul Nicușor Dan, va fi prezent joi, 27 aprilie, la Roman, pentru a lansa oficial candidatura vicepreședintelui USR Neamț, Radu Samson, la alegerile parțiale organizate pe 11 iunie pentru funcția de primar al municipiului Roman.

„Mă bucur să aflu că Nicușor împreună cu parlamentari USR din zona Moldovei vor fi prezenți la Roman pentru a-mi oferi sprijinul. E important că oameni cu mai multă experiență politică și administrativă sunt dornici să participe la binele viitor al Romanului și sunt onorat să fiu susținut de o echipă atât de valoroasă”, a declarat Radu Samson, candidatul USR la Primăria Municipiului Roman.

Cu aceeași ocazie va avea loc și lansarea campaniei de strângere de semnături necesare depunerii candidaturii.

Le mulțumesc colegilor parlamentari și lui Nicușor pentru că au încredere în candidatul nostru, drept pentru care au și acceptat să vină la Roman și să își arate susținerea. Am ferma convingere că Radu are profilul perfect căutat de romașcani pentru postul de primar: curajos, onest, echilibrat și gospodar. Un antreprenor care face diferența și un romașcan care a demonstrat că îi pasă de administrația locală. A plecat de jos și a ajuns departe, am încredere că un om ca el poate face diferența și ca primar ”, a precizat deputatul Iulian Bulai, președintele USR Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.