Locuri de joacă supravegheate video

de | 05/05/2017 | Administrație, Local

Două camere de supraveghere au fost instalate la două locuri de joacă pentru copii. Măsura a fost dispusă de primarul Lucian Micu în urma reclamaţiilor primite de la romaşcani legate de prezenţa în spaţiile destinate copiilor a unor grupuri de persoane adulte care distrug echipamentele, fac mizerie şi gălăgie.

Noi în fiecare an intervenim pentru reparații la locurile de joacă; pe de o parte, unele dintre ele vandalizate de persoane de rea-credință, pe de altă parte unele dintre ele, din cauza uzurii fizice ajung la limită. Avem două zone identificate ca fiind sensibile, una este pe Fundătura Păcii și cealaltă este pe strada Smirodava, de lângă blocul nr. 10. La cele două locuri de joacă vom pune camere de luat vederi pentru a le monitoriza din punct de vedere al siguranței și sperăm ca familiile cu copii să se poată bucura în liniște de aceste locuri de joacă”, a precizat primarul Lucian Micu.

Conducerea administrației locale recomandă cetăţenilor să apeleze numărul gratuit 0233.984, de la dispeceratul Poliţiei Locale, pentru a sesiza orice problemă ce ține de gospodărirea orașului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.