Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte în centru

de | 05/05/2017 | Economic, Local

Romașcanii vor avea ocazia să cumpere încălțăminte și îmbrăcăminte la prețuri de producător, în cadrul expoziției care se amenajează în centrul orașului. Expofashion este un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Neamț, în asociere cu Primăria Roman. Târgul va avea loc în perioada 10-14 mai, în Piața Roman-Vodă. La acest târg sunt invitați producători români de încălțăminte și îmbrăcăminte care își vor expune mărfurile fabricate în România, într-un spațiu expozițional care include un cort și alte spații de expunere.

Romanul este din ce mai interesant și semnale în acest semn am primit de la mai multe acțiuni din țară. Este o încercare a noastră, să vedem cum vor reacționa romașcanii și locuitorii din zonă la acest târg”, a afirmat Mihai Caravan, director de târguri și evenimente în cadrul  CCI Neamț.

La acest târg sunt așteptați 28 de producători de încălțăminte și îmbrăcăminte.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.