Romașcanii se pot înscrie pentru a vizita microhidrocentrala

de | 08/05/2017 | Administrație, Local

Romașccanii care vor să viziteze obiective precum microhidrocentrala, serele sau Casa Bunicilor, se pot programa pentru o vizită. Accesul va fi liber și este posibil cu ocazia manifestărilor organizate de Zilele municipiului Roman.

Luni, 15 mai, este ziua porţilor deschise, prilej cu care romaşcanii, indiferent de vârstă, se pot înscrie să viziteze următoarele obiective: microhidrocentrala, Biblioteca George Radu Melidon, grădina zoo din Parcul municipal, serele şi Casa Bunicilor. Înscrierile se pot face în cursul acestei săptămâni, între orele 08.00 şi 16.00, la numerele de telefon: 0233.732.263 sau 0785.257.293, precum şi la adresa de e-mail sapp@primariaroman.ro, unde trebuie să oferiţi datele de contact (nume şi prenume şi număr de telefon) şi să spuneţi care dintre obiective doriţi să le vizitaţi”, se arată într-o comunicare a Primăriei Roman.

La sfârșitul săptămânii, după centralizarea tuturor celor care s-au înscris la această activitate se va face cunoscut şi programul în detaliu pentru fiecare obiectiv în parte.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.