Cinci jucătoare pleacă de la CSM Roman; două dintre ele, în concediul de maternitate

de | 22/05/2017 | Local, Sport

Echipa de handbal CSM Roman este în plin proces de reorganizare și pregătire pentru noul sezon. Cu un final de sezon pe locul cinci, dar fără rezultate în Cupa României, primarul Lucian Micu susține că viitoarea echipă va fi una puternică, care va aduce performanța la Roman, așa cum cer spectatorii.

Sunt parțial mulțumit de ceea ce s-a realizat, sunt total dezamăgit de prestația din Cupa României, am și transmis acest lucru atât conducerii tehnice, cât și jucătoarelor și conducerii administrative a clubului. Trebuie să pregătim așa cum se cuvine sezonul viitor, am înțeles că sunt discuții avansate și contracte deja semnate, atât cu tehnicieni, cât și cu jucătoare, la momentul potrivit le vom aduce și la cunoștința opiniei publice, pentru a nu perturba procesul negocierilor cu alte jucătoare pe car dorim să le aducem. Așa cum i-am obișnuit pe iubitorii sportului din Roman, în ultimii patru ani, de când m-am ocupat de echipa de handbal, am obținut performanță și vreau ca acest lucru să se întâmple și în continuare”, a afirmat Lucian Micu.

Pleacă de la echipă Raluca Agrigoroaei și Luciana Popescu – amândouă pentru că vor deveni mămici. După doi ani petrecuți la Roman, părăsește echipa și Iryna Glibko, iar motivul ei ar fi acela că nu s-a putut adapta vieții de provincie. Nici Cynthia Tomescu nu mai continuă la Roman, ea semnând deja cu o altă echipă. Georgiana Stoleru este o altă sportivă care părăsește echipe, ea având probleme medicale.

Luni, 22 mai, CSM Roman a depus la Federația Română  de Handbal o solicitare pentru a obține un wildcard pentru o participare în Cupele Europene, în cupa EHF a sezonului următor, fiind chiar prima echipă care poate beneficia de un wildcard, după cum susțin reprezentanții CSM Roman. Cel mai devreme, un răspuns cu privire la solicitarea făcută către FRH se va în jurul datei de 20 iunie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.