Loc de joacă, cu aprobarea asociației de proprietari

de | 24/05/2017 | Administrație, Local

Primăria Municipiului Roman se va ocupa de reabilitarea unor spații de joacă pentru copii și crearea unora noi. Aceste parcuri de joacă vor fi monitorizate de camere video. Despre un nou parc de joacă s-a discutat în  zona Smirodava – C.A. Rosetti.

Am fost la o întâlnire acolo în zonă, am promis că, fără nicio rezervă, se va realiza parcarea de la fosta centrală ciupercă, însă pentru realizarea acelui spațiu de joacă eu am cerut acordul celor două asociații de proprietari. Practic, până nu primim și acordul celeilalte asociații de proprietari nu putem lua în calcul realizarea unei astfel de investiții. Cei care își doresc acest lucru trebuie să facă demersuri la ambele asociații de proprietari pentru a se pune de acord asupra realizării acestei investiții”, a afirmat Lucian Micu. Primarul a adăugat că părculețul de joacă de pe strada Smirodava, de peste drum de Oncasim, va fi reparat. Acel loc de joacă este unul din cele două care sunt monitorizate video.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.