Opt mici artiste, premiate la Iași

de | 30/05/2017 | Educație, Local

Opt copii au reprezentat cu succes Cercul de Artă Decorativă de la Clubul Copiilor Roman la cea de-a XIII-a ediție a Concursului Internațional de Arte Vizuale ”Structură şi culoare”,organizat de Palatul Copiilor Iaşi. Elevii au fost coordonați de prof. dr. Monica D. Carp.

Concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni; la secţiunea indirectă au participat peste 2.000 de concurenţi, iar elevele Clubului Copiilor Roman au obţinut trei premii întâi, adică trei medalii de aur. Este vorba despre elevele: Oana Adochiței, Andreea Surei și Maria Popovici. La secţiunea directă (workshop) s-au obţinuttrei premii întâi, un premiul doi și două premii trei:

  • Anastasia Rusu – premiul I
  • Ștefana Păun – premiul I
  • Oana Adochiței – premiul I
  • Ecaterina Rusu – premiul II
  • Maria Filip – premiul III
  • Denisa Severin – premiul III.

Anul trecut eleva Adochiţei Oana, a obţinut marele trofeu al acestei competiții.

Ne bucură acest succes al elevelor noastre, este o frumoasă încununare a muncii lor şi un rezultat binemeritat, deoarece aceste eleve cochetează cu arta plastică de când erau la grădiniţă. Felicit premianţii acestui concurs, dar şi părinţii lor care se ocupă cu diversificarea activităţilor extraşcolare ale copiilor lor, cu petrecerea timpului liber al acestora într-un mod plăcut, interesant, constructiv.”

prof. dr. Monica D. Carp, coordonatoarea Cercului de Artă Decorativă

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.