Percheziții DNA la Administraţia Finanţelor Publice Neamț

de | 07/06/2017 | Județean, Justiție

Procurorii DNA fac, miercuri, 12 percheziţii la instituţii publice şi firme din judeţele Neamț, Botoşani și Iaşi, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și asimilate acestora, comise în perioada 2013 – 2016. Conform News.ro în Neamț ar fi vizată Administraţia Finanţelor Publice. În celelalte județe sunt vizate Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoşani, Direcţia Regională a Finanţelor Publice Iaşi și Administraţia pentru Contribuabilii Mici şi Mijlocii Iaşi.

„În cursul zilei de 7 iunie 2017, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 12 locaţii din care patru sunt sedii ale unor instituţii publice din judeţele Botoşani, Iaşi şi Neamţ‚ iar opt sunt sedii ale unor persoane juridice”
comunicat DNA

 

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.