Avarie la apă – presiune scăzută în zona centrală

de | 09/06/2017 | Local, Util

ApaServ anunță beneficiarii săi că, din cauza unei avarii apărute la rețeaua de distribuție a apei potabile pe strada Dumbrava Roșie, în zona Spitalului Nou, apa se va furniza cu presiune scăzută, putându-se ajunge până la sistare, în localitatea Roman și, posibil, în localități din jurul Romanului, precum Săbăoani. Scăderea presiunii se face vineri, 9 iunie, începând cu ora 14:30 și până la remediere.

Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați și îi asigurăm că se va interveni cu operativitate, pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp.” – anunț ApaServ

Lucrările sunt estimate a se termina în aproximativ două ore.  În timpul reparațiilor este oprită doar stația de repompare 1, astfel că romașcanii din alte cartiere, cum este, spre exemplu, Favorit, nu sunt afectați, fiindcă aceștia sunt conectați la stația de repompare 2.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.