Schimbări în Primăria Roman?

de | 13/06/2017 | Administrație, Local

Alegerile de duminică vor însemna, probabil, și schimbări ale unor persoane care lucrează în Primăria Roman. Fiecare edil vine cu propria viziune și, conform legii, are dreptul, pe un număr limitat de posturi, de a veni cu propria echipă. Personalul contractual, așa cum sunt consilierii sau city-managerul, au mandat limitat, adică vin cu primarul, pleacă cu primarul. După alegerile de duminică, 11 iunie, nu este exclus ca anumite posturi din Primăria Roman să fie ocupate de alte persoane, care să fie pe placul noului primar ales.

Luni dimineață a fost o operativă normală, din punctul meu de vedere am vrut să dau un mesaj foarte clar că activitatea trebuie să se desfășoare într-un ritm accelerat, trebuie să se desfășoare la nivelul exigențelor pe care eu le pretind și colegii care vor să facă echipă cu mine și să fie această coeziune în abordare, sunt bine-veniți în echipa mea pentru a duce la îndeplinire programul Roman 2020, program cu care am câștigat aceste alegeri și romașcanii ne-au investit cu încredere. Dacă vor fi colegi care nu vor face pasul și nu vor ține pasul cu mine în implementarea acestui program, probabil o parte dintre ei se vor mai pierde pe parcurs.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman 

Întrebat mai exact cum se va decide cine corespunde viziunii lui Micu și cine nu, primarul a anunțat că va purta discuții cu fiecare persoană în parte și va decide ulterior dacă vor continua să lucreze împreună sau nu.

Exact ca la maraton: e o cursă lungă de 42 de kilometri și nu toți ajung la final… alergând, alergând; și, în timp ce se aleargă, unii mai rămân pe lângă. V-am zis că trebuie să țină pasul cu ceea ce gândesc eu și cu implementarea programului Roman 2020, pe care l-au votat romașcanii. Sigur că va fi o analiză individuală pe care o voi face eu cu fiecare coleg.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.