Mugur Cozmanciuc: „Teatrul PSD este o tragedie pentru România!”

de | 15/06/2017 | Județean, Politică

Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, consideră că guvernul trebuie să plece, inclusiv premierul Grindeanu. Parlamentarul acuză coaliția de guvernare de iresponsabilitate.

Teatrul absurd pus în scenă de social-democrații este de fapt o tragedie pentru România, pentru români.  Instabilitatea cauzată de cei care vor, în fapt, doar să își apere interesele personale, nu îi ajută cu nimic pe cetățeni, drept urmare pentru a pune capăt acestei bătăi de joc cei doi ”protagoniști”, Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, ar trebui să demisioneze urgent. Sorin Grindeanu trebuia să plece din fruntea Guvernului de la scandalul cu OUG 13, când Partidul Național Liberal a inițiat o moțiune de cenzură. Întreg guvernul ar trebui să plece cât mai repede. Și, în plus, liderul PSD ar trebui să demisioneze pentru că i-a păcălit pe cei care le-au acordat votul. Preocuparea social-democraților se focusează doar pe reglarea de conturi, între grupuri interne de interese, nu pe ceea ce au promis în campania electorală că vor face pentru români, pentru România. Cei din coaliția de guvernare nu merită să fie la guvernare pentru că întreaga abordare a PSD – ALDE de până acum, nu doar în zona guvernamentală, poate fi caracterizată printr-un singur cuvânt: iresponsabilitate! România nu este moșia PSD-ului! Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea să demisioneze. Țara are nevoie de stabilitate!”

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.