Raluca Turcan, declarație la Roman: „PSD e de râsul curcilor”

de | 15/06/2017 | Național, Politică

La conferința de presă organizată pe 7 iunie la Roman, în campania electorală a alegerilor parțiale pentru funcția de primar, inRoman.ro a întrebat-o pe Raluca Turcan, președinte PNL, ce vor face liberalii în cazul în care PSD decide să-și dea jos propriul guvern prin moțiune de cenzură. Răspunsul a venit în contextul în care liberalii se pregătesc pentru alegerile interne din PNL, din data de 17 iunie.

„PNL-ul deja face. Dacă m-ați fi întrebat acum un an v-aș fi dat un alt răspuns, acum sunt mai optimistă că trebuie să-și asume să servească românii. După dezastrul electoral de anul trecut am făcut o analiză și am văzut ce nu a mers, tot ce nu a mers încercăm să corectăm și două soluții sunt evidente și deja le urmărim: să reconectezi decizia cu baza partidului și să sprijini în decizia politică, inclusiv în perspectiva reprezentării în funcții publice, a mai multor oameni profesioniști, implicați și integri. Așadar, dacă după alegerile din 17 iunie vom ieși întăriți, cu o echipă profesionistă care să ofere garanția că poate da o guvernare mai bună decât a PSD-ului, da, ne vom asuma, dar ar fi de râsul curcilor să vedem PSD-ul că depune moțiune de cenzură împotriva propriului guvern. Dacă aș vedea-o și pe asta, aș spune că PSD poate să ofere orice tablou României.

Raluca Turcan, președinte interimar PNL

La o săptămână distanță, PSD cere demisia premierului Sorin Grindeanu, acesta refuză, iar soluția adoptată de PSD pentru înlăturarea propriului premier este moțiunea de cenzură. În conferința de presă organizată de PNL la București, Raluca Turcan evită un răspuns tranșant în privința votului de la moțiunea de cenzură.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.