Deputatul Leoreanu, vicepreședinte PNL

de | 18/06/2017 | Național, Politică

Deputatul Laurențiu Leoreanu și-a depus candidatura, în interiorul partidului, pentru a obține o funcție de vicepreședinte PNL la nivel național. Algerile interne din cadrul Partidului Național Liberal au avut loc în perioada 17-18 iunie, sâmbătă, 17 iunie, fiind ales președintele PNL (Ludovic Orban a câștigat detașat competiția în fața lui Cristian Bușoi), iar duminică, 18 iunie, fiind aleși prim-vicepreședinții, secretarul general, vicepreședinții și membrii Biroului Politic Național.

Deputatul Laurențiu Leoreanu a candidat pentru o funcție de vicepreședinte pe administrație, ordine publică, siguranța cetățeanului, fonduri europene și dezvoltare regională. La momentul la care a anunțat candidatura, Leoreanu a precizat că vrea această funcție ”pentru că Neamțul merită să fie reprezentat în conducerea națională a partidului și am încredere că voi fi susținut de colegii din Consiliul Național de Coordonare.

Candidatura lui Ludovic Orban a fost susținută de organizațiile Roman și PNL Piatra-Neamț, în timp ce președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, dar și alți liberali nemțeni l-au susținut pe Cristian Bușoi. Peste 110 delegați nemțeni au fost prezenți la București, în acest weekend, pentru a vota conducerea Partidului Național Liberal.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.