Deputatul Leoreanu, vicepreședinte PNL

48

Deputatul Laurențiu Leoreanu și-a depus candidatura, în interiorul partidului, pentru a obține o funcție de vicepreședinte PNL la nivel național. Algerile interne din cadrul Partidului Național Liberal au avut loc în perioada 17-18 iunie, sâmbătă, 17 iunie, fiind ales președintele PNL (Ludovic Orban a câștigat detașat competiția în fața lui Cristian Bușoi), iar duminică, 18 iunie, fiind aleși prim-vicepreședinții, secretarul general, vicepreședinții și membrii Biroului Politic Național.

Deputatul Laurențiu Leoreanu a candidat pentru o funcție de vicepreședinte pe administrație, ordine publică, siguranța cetățeanului, fonduri europene și dezvoltare regională. La momentul la care a anunțat candidatura, Leoreanu a precizat că vrea această funcție ”pentru că Neamțul merită să fie reprezentat în conducerea națională a partidului și am încredere că voi fi susținut de colegii din Consiliul Național de Coordonare.

Candidatura lui Ludovic Orban a fost susținută de organizațiile Roman și PNL Piatra-Neamț, în timp ce președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, dar și alți liberali nemțeni l-au susținut pe Cristian Bușoi. Peste 110 delegați nemțeni au fost prezenți la București, în acest weekend, pentru a vota conducerea Partidului Național Liberal.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult