Recordul mondial al romașcanului Dan Stănescu, omologat

53

Recordul de 1.300 de flotări pe scaune făcute în 39 de minute a romașcanului Dan Stănescu a fost recunoscut pe plan național și mondial. Pentru acest lucru, sportivul a primit trei certificate care să ateste recordul. Denumit și Regele flotărilor, Dan Stănescu a reușit pe 19 mai, de Zilele Romanului, să stabilească un nou record național și mondial, în fața romașcanilor. Invitat în cadrul emisiunii ”Săptămâna sportivă” de la TopAll Tv, sportivul a explicat că a vrut ceva mai mult decât să bată un nou record.

A fost o demonstrație de forță, sper eu, apreciată de toți cei prezenți și, implicit de cei care vizionează după, că toată execuția a fost înregistrată. Am încercat să fac ceva în care să implic latura sportului romașcan, să demonstrez că la Roman se face mișcare și încă una serioasă. Ați văzut că am avut invitați sportivi care au ceva palmares în anumite domenii sportive pentru că nu doar latura mea sportivă vreau s-o dezvolt, eu sunt dedicat flotărilor, acestea m-au consacrat, dar sunt și alte sporturi care au aceeași frumusețe și au aceeași deschidere spre sănătate și spre echilibru. Drept dovadă a venit multiplul campion național și vicecampion balcanic – are vreo 28 de medalii – Ștefan Cristian, cel mai titrat culturist român, au venit să facă demonstrații și copiiii de la Qwan Qi Do, Mădălina Bujor – care și ea este calificataă la mondiale la fitness și vicecampioană națională anul acesta. A fost o demonstrație pentru romașcani, cu romașcani, care a implicat o doză de efort majoră dar care s-a terminat cu bine.

Dan Stănescu, deținător record mondial la executat flotări pe scaune

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult