Recordul mondial al romașcanului Dan Stănescu, omologat

de | 21/06/2017 | Local, Sport

Recordul de 1.300 de flotări pe scaune făcute în 39 de minute a romașcanului Dan Stănescu a fost recunoscut pe plan național și mondial. Pentru acest lucru, sportivul a primit trei certificate care să ateste recordul. Denumit și Regele flotărilor, Dan Stănescu a reușit pe 19 mai, de Zilele Romanului, să stabilească un nou record național și mondial, în fața romașcanilor. Invitat în cadrul emisiunii ”Săptămâna sportivă” de la TopAll Tv, sportivul a explicat că a vrut ceva mai mult decât să bată un nou record.

A fost o demonstrație de forță, sper eu, apreciată de toți cei prezenți și, implicit de cei care vizionează după, că toată execuția a fost înregistrată. Am încercat să fac ceva în care să implic latura sportului romașcan, să demonstrez că la Roman se face mișcare și încă una serioasă. Ați văzut că am avut invitați sportivi care au ceva palmares în anumite domenii sportive pentru că nu doar latura mea sportivă vreau s-o dezvolt, eu sunt dedicat flotărilor, acestea m-au consacrat, dar sunt și alte sporturi care au aceeași frumusețe și au aceeași deschidere spre sănătate și spre echilibru. Drept dovadă a venit multiplul campion național și vicecampion balcanic – are vreo 28 de medalii – Ștefan Cristian, cel mai titrat culturist român, au venit să facă demonstrații și copiiii de la Qwan Qi Do, Mădălina Bujor – care și ea este calificataă la mondiale la fitness și vicecampioană națională anul acesta. A fost o demonstrație pentru romașcani, cu romașcani, care a implicat o doză de efort majoră dar care s-a terminat cu bine.

Dan Stănescu, deținător record mondial la executat flotări pe scaune

zilele orasului show sportiv 8244

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.