Unde să ne răcorim pe caniculă

40

Canicula care se anunță la sfârșitul de săptămână determină autoritățile locale să ia măsuri preventiv. Astfel, primarul municipiului a anunțat că, din cauza temperaturilor care se anunță joi și vineri, vor fi puncte în oraș în care se va putea bea un pahar cu apă rece.

Pentru zona Romanului joi și vineri se anunță cele mai ridicate temperaturi și vom instaura mai mutle puncte de distribuire apă și spații răcoroase Farmacia Richter din Anton Pann, Farmacia Stejara din Smirodava, Farmacia Hygeea din Favorit, Dispensarul 7 (vis-a-vis de Poliţie) şi Hotelul din Piaţa Centrală, tocmai pentru a veni în sprijinul celor care se aventurează să iasă din casă, deși vreau să fac recomandarea ca persoanele cu probleme de sănătate să evite ieșirile din casă în jurul prânzului pentur a nu avea probleme.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

O altă variantă de a suporta mai bine temperaturile ar putea fi mersul în ștrand.

Săptămâna trecută doar ziua de duminică, 25 iunie, a fost favorabilă celor care ș-au dorit să meargă în ștrand, am avut în jur de 2.500 de persoane care au fost duminică în ștrand, foarte aglomerat. Și, de asemenea, și la foișoare, am avut 28 de foișoare, duminică, închiriate. Opinăm ca, după terminarea examenului de bacalaureat, să crească activitatea din ștrand, se anunță și temperaturi caniculare, sperăm ca romașcanii să poată să se răcorească la aceste bazine, unde le oferim toate condițiile necesare pentru desfășurarea în condiții optime a acestei activități.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

De altfel, reprezentanții administrației locale au lansat, pe Facebook, o consultare publică pentru a afla de la cetățeni ce îmbunătățiri trebuie aduse Complexului de Agrement Moldova.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Vezi mai mult