Accident grav la Secuienii Noi (foto)

de | 07/07/2017 | Actualitate, Local

Traficul de pe drumul European E85, tronsonul dinspre Roman spre Bacău, a fost îngreunat azi, în jurul orei 13.00, ca urmare a producerii unui accident rutier în localitatea Secuienii Noi. La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri și personal al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț. Evenimentul rutier a avut o singură victim, un tânăr care a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Pompierii au fost primii care au ajuns la fața locului și tot ei au fost cei care, împreună cu cadrele medicale de pe ambulanță au acordat primul ajutor conducătorului auto, un tânăr  de aproximativ 20 de an ice deja fusese scos din mașină de participanții la trafic care s-au oprit să sune la 112 și să dea o mână de ajutor.

În jurul orelor 13.00 am fost soilicitați prin dispeceratul 112 pentru a interveni la un accident rutier produs pe șoseaua E85, pe raza comunei Secuieni. Ajunși la fața locului am găsit o autoutilitară care a părăsit partea carosabilă, în interiorul acesteia fusese doar conducătorul auto. Acesta avea mai multe leziuni și traumatisme, fusese evacuat de către participanți la traffic înaintea sosirii pompierilor militari. Împreună cu echipajul SAJ ajuns la fața locului, colegii de pe SMURD i-au acordat primul ajutor medical, fiind transportat la Centrul de Primiri Urgențe Roman de ambulanță. Victima era conștientă, dar avea mai multe traumatisme.

plutionier adj. șef Iulian Lazăr, șef gardă de intervenție

Oamenii legii nu știu încă motivul pentru care tânărul, în loc să păstreze linia drumului către Roman a ajuns în șanț, mai aleas că evenimentul rutier s-a produs pe un segment de drum drept. Șoferul, imediat ce a fost preluat de cadrele medicale le-a întrebat pe acestea ce s-a întâmplat, lucru care ar putea indica faptul că fie a adormit la volan, fie i s-a făcut rău în timp ce conducea, dar, tot atât de bine, ar putea fi o amnezie temporară datorată șocului.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.